İki Yabancı

İki Yabancı

Kanal: Kanal 7

Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali

Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh

Yorumlar:İki Yabancı

27-07-2018: saras&kumud 😘😘

26-01-2018: diziyi ozledim, oyuncularinu falan filan

15-12-2017: sarası çok seviyorum🌸

13-12-2017: benim dunya guzelim kumud ha hayt

30-09-2017: kumudun bebegi oldu

18-08-2017: iki yabanci dizisini çok beyeniyorum.dizinin finali çok güzel bitdi. iki yabanci dizisini çok beyeniyorum.dizinin finali çok güzel bitdi.

08-08-2017: merhaba. size bi $ey sorucam dizinin final bolumunde neler oluyor anlata bilirmisiniz. son bolumuni izleyemedim. lütfen.

07-08-2017: dizi cok guzel. $arkilarina bayildim. dizinin en buyuk hayrani lee eva ross.

04-08-2017: iki tabancı dizisini biara izleyemedim kusuma ne oldu merek ettim

01-08-2017: zor sevdayi bitireceklerine bu diziyi bitirselerdi ya

29-07-2017: bu gun iki yabanci vermediler onun yerini zor sevdani verip final yapdilar bence iki yabanci final yapmaliydi cunku cok skici

28-07-2017: finlmi inanamiyorum cccoookk mutluyum

26-07-2017: ben evleniyorlar diye duymustum finalde ama emin değilim

26-07-2017: merhaba kızlar nasilsiniz anusha ile kesin evleniyor mu kabir bi fan sayfası evlenmiyor dedi de

26-07-2017: kanal 7 di bir suru hint dizisi al ama iki yabanci gibi sıkıci olmasin

25-07-2017: bitecek diye cok seviniyorum oh be sonunda kurtulucaz

19-07-2017: reytingler cok kotu ya bence hemen yayindan kaldirsinlar yerine daha guzel dizi koysunlar

17-07-2017: cok sacma bir dizi ne zaman bitecekya

16-07-2017: en güzel kız shiny doshi

15-07-2017: 13 ağustosta bitecekti galiba

04-07-2017: kumud sen bu kadar ben dua istiyordum ama dua etmedin senden hiç birşey istemiyorum ben ve ataberk

04-07-2017: kumud bana dua etermisin hatice nin insanların düşüncelerini okumak bu kadar duam :*:*

04-07-2017: kumud bana dua etermisin ataberk in annesi sıgara içmesin annesi balkona hiç çıkmasın bu kadar duam kumud bana dua etermisin ataberk balkona hep cıksın:d bu kadar duam

03-07-2017: kumud bana dua etermisin hatice nin yüzüde siflce_ben_sinek ısırdı zaman_olmazın ben yanış yazmıştım oyuzden.

01-07-2017: kumud çok güzel kız😘

20-06-2017: bu serial çooox gözəldir mən orda jennifer vinget və gautam rodeonun rollarını bəyəndim

19-06-2017: reytingleri cok az bu ve zor sevda nin gunduzleri oynadi icin

04-06-2017: diziyi cok beğenmiyorum sadece danny💜kusum icin izliyorum.su andaki bolumleri cok saçma neyse genel olacak guzel

25-05-2017: guzel

08-05-2017: super , farklı dizidir . ♥♥♥

06-05-2017: bence muhtesem bir dızi ama herkesi kendi yorumlarina birakalim =)

02-05-2017: evet hafta sonu cikacak.fakat internette final oldugu yayinlandi.sonradan hafta sonuna koydular

30-04-2017: iyiymiş

29-04-2017: filmin bitmesine az kaldi 15:36 kumari ve kabir ask mi yasayacak ciddimisin

28-04-2017: ben bu dizinin hayrany we bu dizini cok cok sewyorum

28-04-2017: yakinda bitiyor zor sevda baslayacak

24-04-2017: 12 42 guman 41 yaşında laxminandan da aynı kabir 32 yaşında kumud saras zaten kimsenin umrunda degil lütfen yorumumu yayınlayın

23-04-2017: kabir cok yakiskli oz guvenli erkeklere bayilyorum cok etkileyjj

22-04-2017: mühtesem bir dizi bravo

19-04-2017: aysunun arkadaşı :kizlar neden kafanizi bu şeylerle yoruyorsunuz yaaa

18-04-2017: kumud ve sarsa çoook seviyorum kumari kim seviyor

18-04-2017: iki yabancl dizisini cox sevirəm tutqu dolu aşq filmidir ilk bölümdən izləyirəm məncə deni gözəldir

17-04-2017: iki karakteride cok seviyorum

10-04-2017: kumud cok sansili saras ona deliler kimi ask keske her kes oyle sevilsin bende dahil

10-04-2017: birbirlerine okadar cok yakısıyorlarkı anlatamam inatcı bir aşk hikayesi

08-04-2017: ay bu dizi super ama sarası hiç sevmiyom kumudla saras suni oynuyorlar ama danny ve kusum cok tatli yerim ben onları

08-04-2017: jenifer kuşiden daha iyi kuşi saçmaydı

06-04-2017: #kusumdizidençıksın (bir an önce lütfen!)

05-04-2017: jennet canim nailsin??hatirladn mi beni??defne ben???

05-04-2017: 💑 enğelleri yeneçekler

05-04-2017: ben dnny cok seviyorrrum

04-04-2017: bir an önce final yapsin

04-04-2017: guzel

03-04-2017: kızlar bga benimsin ve bu dizi çok kaliteli değil mi ya?

31-03-2017: guzel

30-03-2017: merhsberhabalar arkadaşlar nasılsınız? . defnem valla sınavlar başlayacak o yüzden girmiyordum.. nickden de belli olduğu üzere.. neyse ben ders çalışmaya kaçar. hoşçakalın esen kalın 💦💧

30-03-2017: kandiliniz mubarek olsun..tum dualariniz kabul olsun..herkese kocaman sevgiler🌼🌹🌸

29-03-2017: ordaki denny cok tatli varun kapoor

27-03-2017: herkes nerde.kiz kuruttunuz siteyi. öldünüz mü??herkese sevgilerr:)))💙

27-03-2017: harika

26-03-2017: merhaba kizlar nuray abla berrak abla tatli bela dizi bilgiye gelin ordada yorum yapin bga sayfasindakiler orda hem oraya yazin hem buraya yazin sorun olmazsa ikizler

24-03-2017: harika ama okul yuzunden izliyemiyorum

20-03-2017: pramad bence kolay kolay düzelmez o cok kötü birisi kendini hep bi şey sanıyor

19-03-2017: selam kızlar nasılsınız parmad pisliyi kumund'a her türlü işkence ediyor kumund tektar nasıl parmad'a güvenib geri dönü parmad gibi kocayı allah düşmanımın başna bile

19-03-2017: mende azeriyem haminizi cox sevirem

17-03-2017: kapatın şu hint filmini artık he

16-03-2017: kalika çok kötü bir kadın allah bizi böylelerinden korusun

16-03-2017: hepinize iyi sinavlarar bende azeriyim ama daha 7 de okuyurum

16-03-2017: evet 18 mart imtahanları ismayıllıda keçirilecek 9 atestat testi sen imtahanı vermisən soeular nasıldı soylərmisin

15-03-2017: tesekkur ederim nigar sorumu yanitsiz birakmadigin icin 😊

15-03-2017: parmad kumunda daha ne kadar eziyeyt edeceksin daha ne kadar acı çektireceksin

14-03-2017: kusum ilerde sarasami ask oluyor ama nasil yani sonucta ablasinin nisanlisiydi eskiden aaa inanmiyorum gerci olabilir ask garip birsey insani kör ediyor

14-03-2017: her kese merhaba bencede kusum daha güzel alakda viviananın karısı olmusdu gerçek hayatda

14-03-2017: bende kusumu daha cok begeniyorum nigar birde "alaksa viviandan dolayi" demissin ikisi arasindaki baglanti ne ki

14-03-2017: arkadaslar kumud saras eve donerken calan sarkinin adini bilen varsa yazzin lutfen

13-03-2017: seni seviyorum kumut ama sana aciyorum hepsi saranin sucu.

12-03-2017: günaydın aslında bugün çok üzgündüm 😞😞. ay canım defnem yazmış ya nerelerdesin çok özledim seni ya. buraya ne zaman geliyorsun? bekletme ne olur bak dört gözle senin yazmanı bekledim. görüşürüz bari bunu silmeyin ne olur defnem gör yorumumu iyiki yazdın defnem ❤

10-03-2017: gamze dualarımız aysuyla inşallah biran önce iyi olur

10-03-2017: ayyy kusuma bak sen aynı benım kiz kardeş gıbi

10-03-2017: kızlar ruh ikizimin durmu aynı bugün yarım saat sonra japonyadan makina gelecekmis lütfen duanizi eksitmeyin

10-03-2017: günaydın öncelikle herkese hayırlı cumalar. arkadaşlar aysu için dua edelim allah sevenlerine bağışlasın. durumu inşallah daha da iyiye gider .aysu seni seviyoruz dualarımız seninle. tekrardan hayırlı cumalar

10-03-2017: merhaba her kese iyi sabahlar

09-03-2017: merhaba yorumlari okudumda arkadas kise allah sifa versin bi sey sorucakdim iki yabancida bileniniz varmi kumudla saras nasil evleniyor ? paramadan kumud nasil bosaniyor

09-03-2017: selam kızlar ; gamze,aysu 'ya ne oldu ya ... inşallah durumu iyidir dualarım o'nun la rabbim acil şifalar versin. (amin) evet gerçekten kusum , saras ' a aşık oluyor. bu aşktan vazgeçirene kadar çok uğraşıyorlar ve sonun dany 'yi sevecek. görüşmek üzere 👋 lmny * nuray *

09-03-2017: arkadaslar ben yeni uyeyimde anlamiyorum ne yapmali arkadaslar merhaba nasilsiniz su kusum gergekten sarasi seviyormu yorumu yayinlayin lutfen

09-03-2017: merhaba ben bura ilk kez yorum yaziyorum aslinda yorumlari okudum sokkk dayim kusum ve saras ha rk madu faniyim

09-03-2017: merhaba gamzecim cok uzuldum aysuna allah yardimcisi olsun rabbim kotu bisey vermesin. site ne olur bunu yayinla

08-03-2017: ya cok uzuldumya kumudla sarasi oyle gorunje icim ajidiya nasilda zordur yakinken bukadar uzak olmak hem yaninda olsun hem uzaklara gitmesini istemek karma karisk duygular cok guzel dizi senariste bravo

08-03-2017: dizinin sonunu bilen var mı yada önceden izlemiş olan sonuç ne oluyor bilen var sa yazsın lütfen 😯

08-03-2017: cok güzel bir dizi amma serans ve kumut evlense daha güzel olur

07-03-2017: bance saras ile kumud evlensinler💑

07-03-2017: reytinginler cok az cunku her kes onceden izledi

06-03-2017: yorumlarım neden siliniyor ya deni arkeye çok benziyor kardeşler mi ya da akrabalar mı bilen varsa yazsın yorumlarımda silinmesin please

06-03-2017: selam sarasın kumutu bırakması terk etmesi cok kötü oldu sizce***

06-03-2017: aygul senin yorumlarini beyenmiyorum dizi bilgideki yorumlarini da beyenmiyorum dizibilgidede yorum deyilde surekli bir birinizle yazisiyorsunuz cok iticisiniz biraz yorum yapin yorum resul sanlinin yerine olsam sizin "yorumlarinizi" yayinlamazdim

04-03-2017: bir kizin yapmamasi gereken enbuyuk hatayi yapti bu bir kizin en buyuk zayifligidir

04-03-2017: bu dizi çok güzel yha:))acayip beğendim bu dizi çok güzel yha:))acayip beğendim

02-03-2017: merhaba kizlar nasilsiniz. fazla yazmayacam nasilsa onaylanmiyor. bir hatrinizi sorayim dedim. insallah herkes iyidir. hepinizi opuyoruz iyi geceler herkese

01-03-2017: dizi bilgide fraqmanlari vermiyorlarmi???

27-02-2017: 24.02.2017 19:49 yazan arkadas adin nuray sanirim.diziyle ilgili soruma cevap yazdigin icin tesekkur ederim... bu dizide guzel .ama en cok surukleyici sensiz olmazdi.tabi sonu sacma bitti ve husranla.birde deli divaneydi.oda sacmaydi ama izleniyordu yinede guzeldi.sonu tabi husranla bitti.yorumumu silmeyin lutfen.

26-02-2017: 19: 49 da yazan arkadas adin nuray sanirim.cevap icin cok sagol

24-02-2017: meraba berrak bizi hatirladinmi biz ikizler ya sen bu diziyi izlemissin galiba sn benimsn sayfasinda n ozet yazardin oyle sayende ilerki yerlede n olacafini ogrendik mumkunse bunda da ozet gecermisn sana minnettar kalirzz neyse gamzecim nasilsn hic yosun neyese bugun yorgunuz sonra gorusmk uzre ikizler 👭

24-02-2017: ben pek beğenmedim hiç heyecanlı değil ya :((

24-02-2017: bence senaryoculardan çok oyunculeri tebrik etmek lazim :-)tkrrlarini izledim çok güzelmiş ..ya ben sürekli takip edemiyorum ofya neyse byby

23-02-2017: merhabalar arkadaşlar sonunda saras kumund'un doğum gününü kutladı aşk dulu saneler başlayor guman kara kedi gibi sevenlerin arasna giriyor çok tehlikeli bir kadın

22-02-2017: saras kumud chok yakishiyorsunuz

22-02-2017: iyidir gamzecim sn nasilsn biz cok iyiyiz nuraycm sn nasilsn ya sonunda dizi guzellesiyo zaten sarasa asigim cok tatli kot gimlek ne yakismisti oyle neyse biz kacar gorusmek uzere kucak dolusu sevgiler opuldun gamzecmmm ikizler 👭

22-02-2017: merhaba.uzun zamandir izlemeye vakit bulamiyorum.ama bildiyim kadariyla dün kumudun doğum günüydü.kumudun evlendiyi kişi delimi acaba?öylesine izledim hintce.yani bana deliymiş gibi geldi hareketleri.evet gerçekten böyle bir şey vardabence dizinin senaryosunu bozmuş.mecburen evlenseler daha güzel olurdu

22-02-2017: meraba gamzecimmm biz iyiyiz sn nasilsn nuray anla sn nasilsn hayat nasıl gidiyor artk dzi guzellesiyo cok heycanlaniyormm saras hastasiyim zaten cok yakiskli neyse diziyi ilerki bolumleri anlatacak birileri var mi 😆 gorusmek uzre herkese kucak dolu sevgilerrr ikizler 👭

22-02-2017: kumud ilk evliliğini kiminle yapiyor bilen varmi

22-02-2017: slm kızlar nasılsıniz ruh ikizimm nerdesin cnm seni çok özledim geri gel cnm ruh ikizimm seni çok seviyorum almanya güzelim demek büyük kizinda demek yazıyor ne güzel ikizlerim sizler nasılsıniz canlarim şekerlerim almanya güzelim nehir gözlüm ruh ikizimm sizi kocaman öpüyorum byyy ruh ikizimm seni çok seviyorum

21-02-2017: merhaba herkese. kızlar nerdesiniz. hiç kimse yorum yapmamış, aygulumden başka. aygulum sana katiliyorum müzikleri etkileyici değil. keşke başka şarki seçseydiler. ama senaryo çok iyi. bence başrolde kusum olmalıydı. kumuddan daha güzel kusum. neyse herkese iyi günler.

20-02-2017: günaydın kızlar ; eksk yazdığımı şimdi farkettim.bugünden sonra saras ve kumud arasındaki aşk başlıyor çarşamba günü birbirlerine sevdiklerini söylüyorlar. inanılmaz derecede güzel bölümler izleyeceğiz . dizi de saras ve kumud arasındaki aşk ve bunun yanı sıra gelişen olaylar tabiri yerinde olursa izleyicileri ekrana kilitleyecektir. lmny * nuray *

20-02-2017: iyi geceler kızlar ; bu saatte uyuyorsunuz ama ben henüz yatmadım daha, malum arada 2 saat zaman farkı var . demet canım benim, her sene kızların okulları tatil olunca türkiye 'ye geliyorum. allah izin verirse bu sene kurban bayramında ankara'dayım. eşim burada çalışıyor kızların okulları var anlayacağın türkiye 'ye ancak tatillerde geliyoruz. sen ve senin gibi okuyan herkese başarılar diliyorum. kumud, kapının eşiğine ayağı takılınca parmağını kanattı saras' ın ,kumud ' la ilgilendiğini guman gördü. o sırada saras içeriye merhem almaya gidince guman, kumud'un yanına gelerek böyle ucuz numaralarla saras ' ı elde etmeye çalıştığını söyleyerek bir nevi aşağıladı kumud ' da onun için saras'tan 4 adımdan fazla kendisine yaklaşmamasını istiyor. onun için öyle davranıyor ama bu durum çok uzun sürmüyor. dizide artık heyecanın her geçen gün arttığı bölümlere geldik. aşk dolu sözleri , romantik anları, dahası bu hafta yanlış hesaplamadıysam eğer çarşamba günü saras, kumud'un evden uzakta surpriz bir şekilde doğum gününü kutlayacak. çok ama çok çok güzel bir dizi tatlı rüyalar 🌃 hepinizi öpüyorum 😙 lmny * nuray *

19-02-2017: demet :))) iyi akşamlar yorumlarım neden siliniyor acaba anlamış değilim yalancı bahar sayfası gibi burası da mı yorumları silmeye başladı. burası yapmaz, karşılaşmayız demiştim ama geçmiş olsun 😢.nigarcım akıllı bıdık seni ne özründen bahsediyorsun önemli değil canım çok teşekkür ederim. nuray ablacım çok teşekkür ederim 20 yıldır almanya ' da yaşıyorsun demek dile kolay be baya olmuş. hiç türkiye ' ye gelmedin mi gelmeyi düşünüyor musun? tatile falan.. gamze ben seni tanımıyorum sağolasın.. nursel, aysu teşekkür ederim inşallah yeni yalım uğur getirir bana... offf yarın 8' de dersim var pazartesi sendromu yaşıyorum resmen. tatili bitirip bir anda derse girmek kolay değil. diziyi de izleyemeyecem galiba dersim hep akşam bitiyor 😞. gelelim diziye düşkünün tekrarını izleyemedim yol yorgunu olunca uyudum ... yeni bölümünü de malesef sonuna bakabildim arkadaşımla konuştuk anlayacağınız hep engel hep engel... aklıma takıldı ya saras kumud ' a neden mesafeli davranıyor ki??? . guman şeytanı da amacına ulaştı sonunda yash ve annesini etkisi altına aldı çoktan. resmen düşman kesildi ya ilerleyen bölümler galiba çok heyecanlı , entrikalı olacak... ben kaçıyorum allah rızası için verin artık yorumumu ✋

19-02-2017: 14:19 cevap için teşekkürler ve şey evet adım ahsen evet biraz tuhaf olabilir :)

19-02-2017: selam kizlar anam butun arshiciler de burdaymis. demet dogum gunun kutlu olsun. birde nuray abla sen arnavimin thaiyan dizisinide izliyon mu o da hint film cennetinde varmis. eger onuda izliyorsan. ben bir garip ask dizibilgi deyim. oraya thaiyan in ozetini yaz. cvp bekliyorum. :)

19-02-2017: merhabalar millet demetcim ben istanbulyum çalışyorum yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar başarı merdivenlerini rahatıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler neşeniz hiç yetirmeyesin belki yanında deyilim ama bilki kalbimin en derin yerinde senile kutluyorum nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım editör lüfen yorumumu yayınlayın önemli

19-02-2017: demet :))) iyi günler arkadaşlar bugün kırşehir ' deyim yarın okul var ya offf. dün doğum günümdü otobüste yolculuk yaparak geçirdim sabah 7' de kırşehir ' deyim eve gelir gelmez uyudum biraz önce de kahvaltı yaptık arkadaşımla. dün diziyi izleyemedim bugün de tekrarını izleyemedim uyuduğum için ... nuray abla teşekkür ederim. demek almanya ' da yaşıyorsun hiç gelmedin mi türkiye ' ye... nigarcım akıllı bıdık ne özründen bahsediyorsun önemli değil canım. iyi dileklerin için sağol..hadi ben kaçtım daha valizimi yerleştirecem. öptüm 😘 hepinizi. yorumumum verilir inşallah

19-02-2017: demet doğum günün kutlu olsun nice senelere seni tanımıyorum meraba şuan kumudu izliyom sarasin elinde çiçekler ayy ne komik kumud adama niye bağırıyon delimisin hadi kızlar ben kaçar byyy aygam yıldızım kelebegim ruh ikizimm nehir gözlüm ikizlerim sizi kocaman öpüyorum byyy benim yorumum nerde yine silinmiş lütfen silmeyin artık demet doğum günün kutlu olsun nice senelere seni tanımıyorum meraba nuray abla ikizlerim aysum ruh ikizimm minnoşum nehir gözlüm sizi kocaman öpüyorum byyy kendinize iyi bakin canlarim amanin bugün ki bölüm saras aynı arnav gibi yaptı kuşiyi kurtardı buda kumudu kurtardı benzerler işte hadi ben kaçar byyy

19-02-2017: meraba gamzecm sende hosgeldin bizde iki yabanciyi izliyorzz sanada kucak dolu sevgilr 😉oh be icin biraz rahatladi reyting yukselmis gorusmek uzere ikizlerr 👭

19-02-2017: merhaba.dün demet ablamin doğum günüymüş ama ben burda yokdum.o yüzden önce özür diliyorum.demet ablacim doğum günün kutlu olsun.hayatda hep yüzün gülsün.kalbinden geçen tüm dileklerin gerçekleşsin.inşallah tüm sinavlarindan çok yüksek puan alirsin.hayatda büyük uğurlarin çok olsun.

18-02-2017: bu dizi gzl mi izlemeyi düşünüyorum da? arshicanlar'ın düşüncelerini merak ediyorum en çok

18-02-2017: demet :)) sabah yazmıştım silinmiş galiba. aysu canım çok teşekkür ederim. ben şuan otobüsteyim kırşehir ' e gidiyorum... hoşçakalın verilir inşallah

18-02-2017: doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice senelere iyiki hayatima girdin demetim seni çok seviyorum cok🎆 kalbin hangi güzel şey için çarpıyorsa her doğan güneş sana onu getirsin doğum günün kutlu olsun dostum🎂😎

18-02-2017: bence c okk güzel bir dizi

18-02-2017: slmmm minnoşlarim nasılsıniz ruh ikizoşum nehir gözlüm ikizler almanya güzelim durumlar nasıl canlar iki yabancı şuan izliyorum kumud ağlıyor babası öğrendi amanin ruh ikizoşum seni kocaman öpüyorum cnm nehir gözlüm ikizlerim almanya güzelim sizi de kocaman öpüyorum ummahhh byyy

18-02-2017: herkese günaydın ..ben biraz kötüyü malum eserim gitti ...zarinom beni niye kabul etmiyon ki ...demosum sende yazdin ..sana biseycikler yazcam ..herkese iyi günler .. dizidede ben bu kadinin niyetini anlamadim biri aciklayabilirmi ..kimden intikam aliyo ..kendi kocasindanmi yoksa kumudun babasindanmi ..ne hukuku varmiski ??? bilen varsa lütfen cvp ..yoksa meraktan bilmem kaça catlarim ..

18-02-2017: günaydın))) kızlar nasılsınız, napiyonuz? demet ciim galiba bugün doğum günün. canım doğum gununu kutluyorum. ❤iyi❤ki doğdun. 💕❤ yeni yasında tüm güzellikler seninle olsun. hayatin ugurla dolsun.

17-02-2017: arkadaşlar final bölümü bilen var lütfen yorulansın

17-02-2017: yaa kızlar lütfen bana finalini anlatın

17-02-2017: bu gün diziyi izleyemedim yarın tekrarna bakarım demetcim sana yorum yazmışdım silinmiş neyse yeniden yazyım benim oğluşumun adı nihat 9 aylık sen kaç yaşındasın ben 25 yaşındayım herkese hayrlı geceler görüşmek üzere bye bye editör lüfen yorumumu yayınlayın

17-02-2017: saol nuray ablacmm iyiki varsn ikizler 👭

17-02-2017: selam kizlar ben bu diziyi beyendim izliyorum hele kız kardeşim sarasa bayıldı evet güzel bir dizi nuray sen hepsini izkemissin demek acikli bir dizi ah zaten hint dizileri hep acıyla bitiyorya😯 kızlar bugün izleyemedim ben yarın özetini izlerim hoşçakalın kendinize çok iyi bakin😊

16-02-2017: nehir gözlüm iyiyim cnm sen nasılsın. cnm o senin gözlerinin güzelliği. nasılsın hayat nasıl gidiyor. bu arada sende hesabını onaylasana lütfen. gamzeliçem bi turlu üye olamadı bu yüzden çok üzülüyorum barı sen üye ol. cnm fotonu değiştirib renkli foto koysana. lutfen hadi bekliyorum. opuldunnn 💋💋💋

16-02-2017: vaaav masaallah masaallah aysum nabersin guzellik .. o nasil bir fotodur oyle gozum gonlum acildi. :))) allah nazarlardan saklasin. opuldun guzel kiz

16-02-2017: günaydınlar arkadaşlar naslsnız demetcim oğluşumun adı nihat 9 aylık sen kaç yaşındasın ben 25 yaşındayım)) saras nasıl da çalışyordu kumund da ayardım ediyor nuraycım nasıl yani kumund başkasıyla'mı evleniyor hmm acı bir aşk hikyesi editör lüfen yorumumu yayınlayın gününüz aydın neşeniz bol olsun görüşmek üzere bye bye

15-02-2017: merhabalar millet demetcim oğluşumun adı nihat 9 aylık sen kaç yaşındasın ben 25 yaşındayım)) saras nasıl da çalışyordu kumund da ayardım ediyor nuraycım nasıl yani kumund başkasıyla'mı evleniyor hmm acı bir aşk hikyesi. herkese hayrlı geceler görüşmek üzere bye bye editör lüfen yorumumu yayınlayın

15-02-2017: slm nuray abla sana tesekkr ederim oncelikle nuray ablacm bn dizinin gorsellerine baktm kusum bi cocukla evleniyo sanirim oda baya yakiskli o cocukta sarasn uvey annesinin oz oglu heralde ama ogorsellerden anladm kadariyla cocuk annesini degilde kusumu daha cok seviyor bide cocugn adi deniymis galiba nuray ablacm kumud baskasiyl evlendiginde saras n ypiyo 😢😯nuray abla bana daha cok seylr anlatirmsn biz seni coook seviyorz bunu unutma 😘😘😘opuldn ikizler 👭

15-02-2017: demet :))) sağol zaracım inşallah ismi ne sormayı unutmuşum da. yorumlar mı verilmiyor burada da mı inanamıyorum buna gerçekten benim de verilmiyordu benimki yb ' de sultan rk kavgasına dahil olunca bir süre yani uzunca bir süre verilmedi. düzelmesini bekledim düzelmedi de ben de çareyi hesabımı kapatmakta buldum o kadar yorumlarım canım yorumlarım gitti ama yapacak bir şey yok. tekrar üye olacam inşallah. ay bu ikinci yazışım verilir mi bilmiyorum 🙊. hadi bay. zaracım bebişinş öp benim için kaç yaşında bu arada. sonradan aklıma geliyor da sormak. hadi hoşçakalın ❤

15-02-2017: slm. ay saras nasılda çalişiyor kumuda yardım ediyor çok güzeler çok yakışıyorlar. hele kumudun inatçılığı yokmu ikiside bir birinden inatçı. saras kendısı çalişmak istiyor kumudan bile yardım istemiyor.

15-02-2017: aa sitecim necin benim yorumlarımı yayınlamdnız)) demetcim çok şükür bende iyim evet bebişim var erkek çok sağol darsı başınıza)) sarasın üvey annesi guman sarası hapse atırır guman şeytanın ta kendisi editör lüfen yorumumu yayınlayın

14-02-2017: super bir dizi cok seviyorum

14-02-2017: saras giderse kumund üzülür ateşe bacayı çok dan sarmış

13-02-2017: slm kızlar dizi güzelmiş bende vakit buldukça yazıcam..😙

13-02-2017: ben resmen sarasa ask oldum.onun oyunculugu,yakiskliligi beni benden aliyo

13-02-2017: ama bu haksızlık değilde nedir acaba 💦 gercekten gün boyunca (aygül)seni aramaktan yoruldum...😶 sana milyonlarca kere (arkadaşlık isteği) attım ama olmadı... neyse yaa❤

13-02-2017: demet :))) iyi akşamlar arkadaşlar valla burada yalancı bahar sitesinde yazan arkadaşları görünce mutlu oluyorum. nigar, melek, berrakçım, eylülüm 😉, aygülüm doktor hanım, jennet... jennetçim bazı nedenlerden dolayı konuşamadık seninle her şey üst üste geldi. araya bir sürü olay girdi ondan sonra sınavlar falan derken... zaten sonra da yorumlarım verilmiyor diye hesabımı da kapattım. hem seni yb ' de de görmedim ama inşallah en kısa zamanda üye olucam o zamsn konuşuruz canım :))) . defnem iki yabancı ' yı izliyorsundur inşallah yorumları da okuduysan ne olur yaz buraya kendini özlettin araya çok mesafe girmesin olur mu? . sensiz olmaz defnem valla konuşacak çok şey var daha. aygülüm yb ' ye yazdım ama verilir mi bilmiyorum artık yazmayacam oraya çünkü yorumların verilmemesi beni çok üzüyor haklısın sen benim desteğimle yazdın. ben de yazmaya devam edecem ama yb hariç. arada uğrarsam yani. berrakçım naber nasıl gidiyor canım, benim miniğim züleyha nasıl en son konuştuğumuzda rahatsız diyordun ondan bu yana zaten konuşamadık. öpüyorum sizi 💋. evet gelelim dizimize bugün aslında izlerken pek zevk almadım bilmiyorum tuhaf bir şey vardı içimde. artık dizi de yeni heyecanlar görmek istiyorum. saras kumud ' un yaptığı resmi buldu sonunda tabi adamın kumud ' a karşı duyguları daha da arttı bence. saklambaç hiç sevmezdim ben bu oyunu ya küçükken arkadaşlarla oynardık, tabi ben zorla oynardım. ooo kumari nasılda kumud ile saras ' ı aynı odaya kilitledi... saras evden giderken uçurtmayı yanında götürüyordu galiba ama sonra kapıda gördüm ben, sonradan bırakmış galiba... bence saras ' ın gitmesi kumud ' u çok üzecekti o yüzden yatağından kalkıp peşinden gitti " gidersen bu gün bu evden bu can bu hayat düşer gözümden ben sana deli divane aşığım " kumud ' un ruh hali buydu arkadaşlar yoksa neden peşinden gitsin. ateş bacayı çoktan sarmış 💑. evet son olarak yorumum çok uzun oldu galiba inşallah yayınlanır.. defnem yazmanı bekliyorum inşallah yazarsın öyle umud ediyorum 👀👀

13-02-2017: slmlar ayyy yeni dizide evdiğim arkadaşlar varmış eylül rk jennet melek zara aygül nigar canlarım sizleri özledim güzel bir dizi bizim yalancı bahar kadar olmasada idaraçe eder bende vakit buldukça buraya ve survivra yazacam yalancı bahar sayfası benim yorumlarımı siliyor hedi hepinizi öptüm babayyy

13-02-2017: nursel canim ses vermemi yoksa veriyorum duyurulmuyomu

13-02-2017: kizlar üye oldum ve e postami onayladım ..eylulum kankam hadi ben atamiyorum sen yaz aa ben nursel sana yazmıştım yok çok üzüldüm suanda ama yazcam senin için bu aramizdeki saçma kopukluk bitecek ben gereksiz insanlar yüzünden senin gibi bi ablayi kaybetmek istemiyorum ...zaten beni sevmedigi düşündüğüm için yazmıştım ...şimdi anliyorumki beni seviyomusun sadce ben hissetmiyomusum ...şimdi gitmem lazim yazcam ama sonra sakkin yazmamış demeyesin

13-02-2017: nurselim canim ablam ..simdi kendi yazdigimi okudugumda bi cümle çok yalnış anlam getirmiş (dunduruyo )aslinda demek istedigim beni seviyomuydu ...yani biraz tuhafim kabul ediyorum ..ben birini sevdimmi içim disim yani hayatimin içine alirim sevmedigimlede muaatap olmam ..ve sürekli karsimdekinin beni sevdigini hissetmek isterim ...bu yazdigindan sonra hissettim beni sevdigini ...ben yapilan iyiligi aslaa unutmam ..ve burda uzun yazamicam belki yayinlanmaz okuldan geldikten sonra b.g.a. yazcam ..foto ya gelince anam izin vermiyo ama yüzüm olmayan biseyler yaparim ...bi lütfen bidaha o şahıs yüzünden seni kaybetme noktasina gelmek istemiyorum ..seni sevdigim için arkadasligimizin temeli.sağlam olsun bidaha araya kimsecikler girmesini istemedigim için yazmıştım ve artik aramiza değil insan ş/tan bile giremez ..dimi ??? ve birdaha soyle !!! neyimi tabikide beni sevdigini ... öf ya yalnış gitmiş (düşündürüyo)olacakti

12-02-2017: merhabalar sarasın üvey annesi guman sarası hapse atırır

12-02-2017: iyi ya sitem uzunca yorum yazmıştım lütfen yayinlayin ..

12-02-2017: dizi süperr

11-02-2017: kız çok abartı izlemiyorum

10-02-2017: selam millet nursel nasılsın saras kumundla evlenib sonra buşanacak diyorlar doğru aceba bilen varmı güzel dizi ama yalancı bahar hepsinden güzel selam millet nursel nasılsın saras kumundla evlenib sonra buşanacak diyorlar doğru aceba bilen varmı güzel dizi ama yalancı bahar hepsinden güzel

© 2019 TVYorum.org