Med Cezir

Med Cezir

Kanal: Star TV

Yönetmen: Ali Bilgin

Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Berk Erçer, Aslı Orcan, Murat Aygen

Yorumlar:

07-12-2017: yamira

30-08-2017: mira yaman süperdiler

05-05-2017: yaa cok gec kaldim ben dugune belkide bitti ama geldim gelinin ortagi olmadan olur mu hic dugun bitsede gelirim kii:))gelin kizimizdan sonra geldim cunku hesabim kapaliydi:( herneyse yaa benim canim biricik guzel ortagim sen hep mutlu ol yaa eşinle bir omur :) ya bugunler suan senin en mutlu gunlerin ya insallah bugunlerden dahada mutlu olucaksin azeri güzelim:) konusmaya hasret kaldigim nergis kokulum seni seviyorum cok yaa sen yazmissin isimlerimizi ayakbanin altina hihi ya silinmiş mi hemen mi ayy ben sana beni yakma orti demedim mi kiz?😂 ben daha kucugum ortii😂.. #nerelbitmesin#dertortagim#canortagim#seniseviyorum ne yazacagimi bilemiyorum ki ben suan ne desem sana sen gelin olmussun ya yeni gelin;) 💖#nergisay'ım💖

05-05-2017: heeey kelebeğim geldii :)) kop kop kooop 😂 kanka ben sana o kadar oynama demedim mi yuh yani😂 benim adımı yazmamışsındır sen canına susamadın çünkü biliyorum ben 😂😂 canımsın ya hoşgeldin mi diyim güle güle mi?? bizim sözümüz var ya o tam uydu bu olaya "selam merhaba güle-güle" 😂😂😂

05-05-2017: nergisim gelmiş yaa nasıl özlemişim ben canımı herşeyimi günümün iyisi uğur böceğim hep mutlu ol herşeyim 😘😘😘 demek silindi allaah 💃💃💃 nergisim gelin oluyor sırada ikizimle bana geliyor gel ikiz gel isimler silinmiş 😂

05-05-2017: ya ama siz napmışsınız yaa :(( vallahi ağlattınız okurken gözlerimden yaş geldi benim canlarım tatlı ailemsiniz siz :)) hiçbir mutlu günümü kaçırmıyorsunuz önce doğum günü sonra düğün :)) o kadar güzel ki herşey hepinize kocaman sarılasım var çok teşekkür ederim :)) teker teker hepinize.. biliyorum geç kaldım ama düğünüm vardı :)) beni çok mutlu ettiniz gerçekten.. buraya geldiğimde böyle bir süprizle karşılaşacağımı hiç beklemiyordum :)) ben iyiki sizi tanımışım kalbi, yüreği güzel insanlar :)) hepinizi çok seviyorum.. hepinizin ismini ayakkabımın altına yazmıştım kızlar ve hepsi silinmiş :))) e normal bence sabaha kadar dans edince ayakkabı dayanamadı bana :)) hazır olun yani sıra size geliyor :)) #iyikivarsınız #benimgüzelailem #çokteşekkürederim #sema #gördüğümengüzelşeysin❤ #hale #varlığınhuzur💞 #melis #hergündahafazla 💛 #çalıkuşu #koskocamanseviyorum 💗 #idil #beklediğim 😭 #bahar #dünyalartatlısı🍭 #elif #konuşmayahasretkaldığım 😢 #esmer #canımsıııııın 😚 #dilber #iyikivarsınbiriciyim 💕 #gül #yenidenhoşgeldineskiarkadaşım 😄

03-05-2017: duruun✋yine geç kaldım biliyorum ama napıyım hazırlanmam hep uzun sürüyor ama gelin hanım gelmeden geldim 😊 şimdi ben güzelliğim gelin oluyor diye duygusalada bağlarım 😢 ha ikizim ayakkabı konusunu açmışken biz konuştuk bunları kelebek ama hatırlatiyim benim adımı tam ortaya yaz bak silinmiyo sonra hemde göz kalemiyle yaz öyle kolay siliniyor burada tecrube konuşuyo yoksa mert gibi ayakkabını alıp yerlere sürücem 😂😂😂çiçeğinide bana doğru at sen görürsün beni 😉sen konuyu biliyosun 😂 canım nergisim uğur böceğim şimdi sen başkasınınhayatına uğur getirmeye gidiyosun ama unutma burda uğuruna ömürlük ihtiyacı olan bi prensesin olduğunu seni çok seviyorum hep mutlu olmanı diliyorum

02-05-2017: ohooo admin biz burda parti veryoz ya sen daha gelin gelmeden davetlileri kovdun oldu mu şimdi? gelinin kankasıyım ben kimse kovamaz oğlum😂 kapıdan kovsan bacadan gelirim bu parti bensiz yarım kalır ya nergizim üzülür admin yapma etme :(( gülbeşekersiz parti mi olur ya😡 aa bak melisimi de kovmuş admin napiysen ya? parti var burda yüksek yüksek tepelere okicaz ya daha erken😂 herkesin yorumu silinmiş 😡 ama kim getirecek kınayı aneeey?? 😂

02-05-2017: bensiz kutlama görüyom sanki burda.hhhmmm asık olsun size ama böyle olmazki hihihi(^_-)party time desene.benim bitanecik prensesimmi evleniyomuş.kim bilir belki yakinda teyze olurum.kiz evleniyon diye bızi unutma emi prensesim.yoksa darılırım valla .cnm bnm biliyoruzki artık herşey senin için değişecek.inşallah mutsuz olduğun her günün acısını huzur bularak alırsın.burda çok ama çok sevildiğini unutma olurmu.mutlu günlerimzin altında seninde imzan var #dilner #biriciğininprensesi ... prensesim

02-05-2017: hadi beee gelin bakalimmm.hadi hadii.ya semacim sana teşekkur ederim fikrimi guzel karşiladgin için😊☺

02-05-2017: o zaman yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlarr, aşlı aşlı memlekete kız vermesinler :)) kankasının bir tanesi hor görmesinler, uçan da kuşlara malûm olsun ben eylülümü özlerimmm :)) baharcım hoş geldin, teşekkür ederim partilerde hep birlikte güzel sonuçta yani siz olmasınız ben olmazdım 😂😂 ve şimdiden gelen tüm davetlilere teşekkür ediyorum yani ben gelinin nikah şahidi en yakın arkadaşı olduğum için tabii hepinizi ben karşılıycam 😂😂 yalnız doğum günü gibi bir yorum yazıp kaçmak yok ona göre, gün bugündür dolu dolu yaşıycaz gümbür gümbür !! :)) bu siteden kaç tane dünya güzeli gelin geçecek yaa :)) yalnız gelin hanım hâlâ ortada yok, ee tâbi gözlerim bi ikiziimi gülbeşekerimi melisssammı aramıyor değil.. ee ben burdan azerbaycan'a halay kurcaktım nerdesiniz yaa 😂😂 neyse siz gelene kadar ben biriciğime en güzel şarkıyı yazıyım, "kenan doğulu- gelinim" sana çok yakışacak bee güzele ne yakışmaz eylülüm :)) sevgimi yücelttin gülüşüme layıksın artık gel bana var bana melodim olacaksın gelinim güneşimi hak ettin sevgime layıksın artık gökyüzü gözlüm uzan bana seni ister kaderim gel gelinim gönlüme gel senden başka yar sevemem gel gelinim sevgime gel bu yüreği başkası çözemez :))) #engüzelgelin 💙 #bizimgelin 👰 #bekarlığaveda 😂😂

02-05-2017: bugün günlerden 3 mayis bugün partilerden bekarlığa veda partisi :)) aslinda biz veda etmiyoruz nergizim veda ediyo bekarligina😂😂biz partide nergizime eşlik ediyoruz onunla dans ediyoruz eğleniyoruz💃💃öncelikle bu fikiri çok sevdim sema çok başarilisin böyle konularda aferin sana😉😂:)) nergizim kardelenim düğünün yaklaşiyo geri sayim başladi çok heycanlisin dimi hihi gerçekten evlendigin anı yakindan görmek isterdim yaninda olmak isterdim ama mesafeler engel oluyo malesef😢:(( biz kiztarafiyiz çok mutluyum gerçekten ve çok şansliyim senin gibi birisini bulduğum için senin gibi birisini tanidiğim için ablam oldugun için bütün bunlar için karşima çiktiğin için çok teşekür ederim huzur melegim sen meleksin kanatsiz melek inşallah bundan sonraki yeni hayatinda da hep melek gibi insanlarla olursun karşilaşirsin😙😘eniştemizede burdan selamlar olsun dünyanin en şanslı erkeğine yani😉😉umarim seni bir ömür boyu mutlu eder herzaman eviniz mutlulukla dolsun :)) belki mayista yoksun😭😭ama sonra geliceksin bizi birakmiycagini çok iyi biliyorum döneceğin günü iple çekiyo olucam nergizim:)) #sarpiminumutuyum😘 #melisiminzeynebiyim😙 biricik ablam seni çok seviyorum hep kalbimdesin ve orda kalicaksin asla cikmiycaksin❤❤:)) #kiztarafiyiz#bahner#senkalbimdesin🌹🌼🍭🍬 admin lutfen silmeyin yorumumu :((

02-05-2017: selamlar nasılsınız kızlar?:) nergisim evleniyormuşsun ya:) mutlu ol canım... hayatında istediğin tüm şeylere ulaşman için bu da bir başlangıç olsun:)) beni hatırladın mı eskiden gb sayfasında konuşurduk?:) mutlu ol canım:) kıztarafı olarak azerbaycan düğününe katılmak isterdik ama napalım nasip değilmiş/ mutluluklaaarrr!!!😆😊

02-05-2017: merhabalar.bu sayfaya bir ay önce nergisimiçin gelmişdim ve yine nergisim için geliyom😄benim bitane nergisim aşkım gülümmm iyiki varsın.öncelikle sana hayatında kocamandan mutluluk diliyom hep mutlu ol.azerice bişey diyim :can deyib can eşidesiz😃inşallah kısa sürede aramızdasında inşallah.dimi?seni tanıdğım için çok mutluyum.kıztarafı#gelin:esmerrellanın ablası👭şimdi sana bi hediyem daha var😃🎁onuda aç söylerim özelde.seni çok be çok seviyom... bacım bunuda söyleyeyim eniştemiz hakda 2şeyden çok eminim.:1.çok şanslı sebeb(çünki nergis gibi kız hayatında.)2.çok zevkli sebeb(nergis gibi kızı kaptı)haksızmıyım?😄😉 kıztarafı#bekarlğa veda✋gelinimiziz mutlu olması dileyiyle. ben kaçar herkese iyi geceler.lütfen yorumum görünsün

02-05-2017: ah bee selam olsun, her şey biter her şey unutulur.. ben seni kaç kere sevdiğimi unuttum "medcezir" :)) ne yıllar geçmiş üstünden her gelişimde eski değil eskimeyen sayfama gözümde canlanır koskoca mazii :)) biricik dostlarım, yol arkadaşlarım ben başlayınca tamamlayanlarım... bugün ne final ne reklam arası, ne doğum günü partisi ne de aksiyon var açıkçası :)) bugün medcezir' de parti var başlık #kıztarafı :)) bak yine kafiye yaptım, ee yaparım dünya güzeli.. seni unutur muyum? can idilim iki gözüm seneler geçiyor.. sen geçmiyorsun.. ben gönül kapım açık hep bekliyorum, hani nolurdu kelebek için gelsen? "uleyynn idilsiz düğün dernek mi olur"? desen.. de artık göz bebeğim :)) tamam konuya geçelim, ahh bee eylülüm sarı giyer güneş olursun. mavi giyer deniz olursun. siyah giyer matem olursun. belki bir gün beyaz giyer benim olursun :)) beyazları giydik gerçi ama deneme amaçlı nasılda yakıştı sana su gibi oldun bee kalbim :)) boşuna demiyorum "en güzel gelin bizim gelin" :)) kına tepsisi tutmak, nikah şahidin olmak delirircesine dans etmek o kadar çok isterdimm kii .. ama elimden uzaktan mutluluk göz yaşı dökmek müziğin sesi açılmasa kalbin sesinin duyulduğu bi parti düzenlemek geliyor tabii :)) ben seni yaza yaza bitiremem kii.. ne olursa olsun sen beni hiç bırakmadın ya, gitmedin kaldın elimi tuttun omuz oldun hikayeme eylül oldun, canıma yoldaş kışıma yorgan oldunn.. şimdi nerde bir gelin ve kankası videosu görsem önce hafif bir tebessüm sonra da duygusallığa bağlamam bu yüzden sanırım :)) aramızda ülkeler olsa da o ayakkabının altına sema yazılacak o kadar!! :)) elimde olsa alnına sema yazmak isterdim tabi ayakkabının altına değil 😂😂 seni nasıl seviyorum yaa cebime sığsan cebimde taşırım senii bee :)) kardeş desem, az kalır bende ki yerini anlatmaya zaten ne yazsam boşuna.. kalpten kalbe bir yol vardır görülmez yaa, işte o yollar seni tanıdığım günden beri hep sana çıkıyor bee eylülüm hepp sanaaa :)) biz gelin tarafıyız tavukları pişircez bugün 😂😂 ankara'nın bağlarını da unutmamak lazım :)) ama bu nasıl iş ben sevdim eller aldı içimde acı kaldı :)) yeni hayatın sana uğur mutluluk huzur getirsin güzel gelinimm :)) benim dünya tek biz ikimiz diye omzumu yaslandığım.. seni çok seviyorum :)) o zaman parti başlasın !!! :))) güzeller içinden bir seni seçtim kalbimi sana ben sana verdimmm :)) kızlar o kadar mesaj attım gelmeyeni döverim bakk :)) "dünyanın en güzel gelini loadingg" :)) #kıztarafı ❤ #eylülümgelinoluyo 💙 #sıradabanageliyo 😂😂 #engüzelgelin 👯

20-04-2017: selamlar * buraya ikinci gelisim sanirim aslinda nergiz dogum gununde gercekden kutluyucakdim seni bazi nedenlerden dolayi yazamadim , umrunda degil belkide yazib yazamam ama ben zaten kimseye gore bisey yapmam icimden gelirse bisey yaparim kotu veya iyi olur diye dusunmem asla ,benim kalbim senin icin kotu biseyler soylemiyor tamam kirici oldugum gunler oldu, karsilikli oldu, sana bni sil dedigimde bile cok gucsuz goruyordum seni kiriliyordun ve en onemlisi benim huylarima en yakinlarim alismisken senin beni tanimaman olmusdur ben bizim arkadasligimiz bitdi diye yemin ederim cok agladim , cok uzuldum ister inan ister inanma ama simdi hic bi pismanligim yok yine bilseydim uzulucegimi aci cekicegimi yine ayrilirdim cunki, bizimki bi alisganlikdi nasil desem benimki takinti gibi biseydi belkide sevgi takintidir bilmiyorum ikimizede bnce cok iyi yaradi ayrilik ama bnim icin yasanmisliklar gercekden cok onemli tabi gercekden guzel gunlerimiz oldu , hep tartisdik zaten ilk tanisdigimiz an bile tartismayla baslamisdi ama o gun seker bi gundu , ben acik konusursam senin bnden ayri kalicagini dusunmezdim ama zaten onu gordugumde o yanilgiyla beni kendinden uzaklasdirmis oldun sogudum ve bazi konular oldu hayatimda, buyudum cocuk gibi dusunmekden vaz gecdim onun icin hep kararli gitdim , simdi burda sana biseyler yazmam kararimi degistirdim anlaminada gelmiyor sana istek atmisdim kutluyucakdim seni burda degil ozelde yeniden atmadim burda yazmak istedim cok sansilisin sen en azindan burda kalicaksin umarim hic bisey engel olmaz burden ayrilmana , sana sevdiklerinle, guzel gunler dilerim, hayatinda ki, tum guzel dileklerinin kabul olmasini ve ask oldugun insanla mutlu guzel bi hayat nasib olsun isterim `insallah` gercek olur koca bi sevda kucuk bi kalb❤ kabul et sana hediyem olsun *iyki dogdun* bunlar benim sana son yazdigim satirlar mutluluklar sana*

15-04-2017: ben gelmeden doğsan olay olurdu zaten bilirsin 😂 ben daha çok seviyorum seni bi kere güzellik dünyam kadar 😍hep #yanımdakal

15-04-2017: herşey tamamdıda benim sol yanım ekskti şimdi sol yanımda geldi ben tamam oldum :)) hele şükür gözüm yollarda kaldı kalbim :)) o güzel cümlelerine de sana da kurban olurum :)) içimde kocaman bir mutluluk oluşturdu o sıcacık içten cümleler😍 zaten doğmadım kız yarın doğucam daha😂 geç kalmadın yani kalbim :)) seni kocaman seviyorum kainat kadar azerbaycanımın büyüklüğü kadar :)) yıldızların sayı kadar :)) kainat kadar :)) iyiki varsın.. iyiki hayatımdasın prensesim.. hep #yanımdakal💞 nihanım hoşgeldin :)) hiçte bile geç kalmadın gerçek doğum günüm zaten yarın özgecanım :)) güzel yüreğinden gelen o içten dileklerin için çok teşekkür ederim biriciğim :)) iyiki geldin.. ❤

15-04-2017: burda bensiz parti yapanları mı görüyorum ne?!!!benim herşeyimin doğum günü ben olmadan kutlanamaz o kadar😠 hatta ben olmadan doğamazsın izin vermiyorum 😂😂😂 biraz geciktiğim için özür dilerim kelebek ama geldim 😃 iyiki doğmuşsun benim uğur böceğim uğurum meleğim herşeyim ya herşeyim allah bana bütün sahip olmadıklarım için bir nergis vermiş oda bana yetmiş benim en güzel armağanım en özel hediyem olmazsa olmazım sen iyiki doğmuşsun iyiki varsın güneşsiz ay cansusuz ece nergissiz hale olmazdı zaten seni çok seviyorum meleğim iyiki varsın hayatımda 😘😘

15-04-2017: selammm :))) ya dun gelemedim semacim sanirim oldurecekler listesindeyim🙈🙈ama yazamadim neyse ilk once nergisssimmm gulum iyiki dogmussun cicegim nice senelere.bu yil sana bol huzur mutluluk getirsin o guzel yuzun gozlerin mutluluktan aglasin can icim oylesine yaninda olmak isterdim ki :)) ama olsun iki kalp nerde olsun atar canimm misin benim? bocegim diyodun bana al sana bocegimm yaslaniyon giz😂ama olsun sen herhalinle guzelsin dilerim her zaman guzel kal sana o kadar dileklerim var ki.yazsam sigmaz o yuzden dileklerin en guselini en mukemmelini en iyisini diliyorum sen layiksin!

15-04-2017: her şeyim hoşgeldin :)) senin ne zaman kutladığın değil ki önemli olan kutlamış olman meleğim benim.. videon dünyalar tatlısı.. yorumun okuduğum en güzel yorum.. o kadar çaba sarf etmişsin ki benim için.. ne kadar teşekkür etsem de az :)) iyiki yanımdasın herbişeyim.. iyiki tanımışım seni .. seninle geçirdiğim her ana her saniyeye her geceye her sabaha kocaman bi "iyiki" :)) asıl sen hiç geçme hiç gitme benden .. sensiz bir dünyayı istemiyorum çünkü :)) benden emin ol... ben ölürüm yinede bırakmam seni.. mezardan bile çıkar gelirim.. o derece bi sevgi sana duyduğum ❤❤ varlığın mutluluk sebebim,gülüşün benim dünyam :)) seni çok seviyorum mavişim :)) #semaşığı 🙈 ve benim diğer yarım biricik ikizcanım gelmiş kurban olurum :)) yorumun geç onaylanmış güneşim.. ama o yorum onaylanmayı sonuna kadar hak etti çünkü fazlasıyla güzel fazlasıyla özel olmuş :)) çok sevgiyle çok içtenlikle yazılmış.. sana ne kadar seni çok seviyorum desem de az ikizcanım.. bende ki yerin kalbimde ki yerin çok çok özel.. canımın içisin.. diğer yarımsın.. bir kere gittin ikinciye izn vermem.. bırakmam.. unut onu...neyse 😢.. kıymetlimsin değerlimsin sen benim.. iyiki varsın ikizim.. yanımda olman huzur veriyor güç veriyor.. allah diğer yarımı benden hiç almasın dev amin 🙏 ve ayşem gelmiş uzun zamandır konuşmamıştık özlemişim kardeşim iyiki geldin o tatlı yorumunla yüreğimi sıcacık ettin güzel dileklerin için çok teşekkür ederim medcezircanım seni seviyorum :)) tekrardan herkese çok teşekkür ederim ne kadar "iyiki varsınız" desem de az :))

15-04-2017: selâm olsun güzel sayfama ve sayfamıza gelen biricik kuyruklu yıldızlara :)) bu sayfadan içeri giren kuyruklu yıldız oluyo benden söylemesi :)) arkadaşlar hepinize mesaj attım gecenin üçünde bi' de gelemezseniz yok yazılırsınız dedim, ben gelemedim hem teşekkür ederim hem özür dilerim :)) vee artık konuya geçelim, güneşin doğuşuna baharın gelişine biricik eylülüme kalbime :)) ben seni yaza yaza bitiremem ki, hem hiç bitsin de istemem seninle olan kelimelerim.. günlerimin sonu gelmesin isterim seninleysem, eğer yine bi' gece vakti birbirimizi bulduysak sabah olmasın isterim.. defalarca hoşçakala rağmen konuşmaya devam etmek.. seni sevmek, sonsuzluğa inanmak demek.. bu hayatta güzel şeyler olduğunun kanıtı senin varlığın eylülüm :)) sen, benim için bi dost bir kardeşden çok fazlasın.. fazlasısın.. aramızda ki bağı, kelimelerle ifade etmeye çalışmak zor. seni bir kaç harfe sığdırmak çok zor.. ben seni yerlere göklere sığdıramam ama kalbim hiç şüphe yok ki senin için :)) varlığın, ilk tanıştığımız günden beridir hep bana huzur verdi. ne olursa olsun senin benim yanımda, yanıbaşımda olduğu hissettim. mesafeler arttıkça sevgim büyüdü sanki benim.. seninle konuştukça arttı sevincim, sana dair ne varsa bana o gün bugündür iyi geldi kalbim :)) daha önce neden tanışmadık ki? sorularında kayboldu aklım fikrim, olsun. aklımda sen fikrimde sen.. çok seviyorum bir bilsen :)) doğum günün kutlu olsun eylülüm, iyi ki hayatımdasınn iyi ki varsın gönlümün neşesi :)) sen olmasan, gökyüzü tatsız tuzsuz bi şey olurdu.. gerçi o hallerimi de çok çekmiyorsun değil.. "dünya tek biz ikimiz" den ötesi sahi var mıydı yaa ? :)) seni çok seviyorum, zaman yıl yaşımız değişsin geçsin.. ama sen hiç geçme olur mu ? :) #iyikidoğdunkalbim 💙

14-04-2017: canım nergizcanım bitanem doğum günün kutlu olsun biriciyim bugün bu güzel sayfamızda hepimiz toplandık çünki bir meley kızın bir tatlı arkadaşımızın doğum günü burda iyikide doğmuşsun canım.bu güzel doğum gününde ailenle sevdiklerinle hep birlikte nice güzel senelere bitanem.hayatda hiç bi zaman zorluk çekmiyesin açtığın tüm kapılar hayırlı ve uğurlu olsun.sana bişey söyleyim mi? kalbindeki tüm dileklerin gerçek olsun biriciyim.aslında sana çok şey söylemek isterdim ama kelimeler yetersiz kalıyor.bi daha bi daha iyiki iyiki doğmuşsun seni dünyaya getiren güzel annenin ellerinden cok öpüyorum iyiki senin gibi güzel kalpli birini hayata getirdi.sevgi dolu dileklerle iyiki doğmuşsun bitanem iyiki varsın canım arkişim

14-04-2017: benim canımın içi gelmiş gülbeşekerim gelmiş :) işte gün şimdi daha fazla aydınlandı benim için :) benim için çok çok değerlisin.. iyiki yeniden ikimiz bir araya geldik.. iyiki yeniden dost olduk.. yarım kalmıştık şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz bu defa daha güçlü bir şekilde :)) bu defa kopamıycaz bu defa ayrılamıycaz ben eminim çünkü bu defa seni çok başka seviyorum bu defa bırakmam :)) kelebekler renkli olurlar çok güzel görünürler ama maalesef ömürleri bir gün olur bizimse dostluğumuz bir ömürlük olsun şahsen beni senden koparmaya şu saatden sonra kimseninn gücü yetmez kanka :)) seni çok seviyorum.. iyiki varsın.. günümm senin tebrik mesajını okuduktan sonra güzelleşti.. değerlim :)) ve gelelim benim biricik ortağıma :)) hoşgeldin elçinim sen gelmezsen olmazdı.. eksk kalırdı birşeyler.. sen yeri geldi aşk ortağım oldun.. yeri geldi iş ortağım.. bazen dert ortağım.. biz iyiki ortak olduk.. ben seni kayb etmeyi asla istemem hiç hiç istemem.. kalbimde yeri özel olan dostlarımdansın💖 varlığın iyi geliyor.. yokluğun üzüyo.. sen hep benimle kal.. iyiki varsın benim elçinim :)) #nerelbitmesin #benimbiricikortağım 😘

14-04-2017: bu gün günlerden ne?? takvimde cuma ama ben bu güne başka bir isim vericem "kelebeğin kozadan çıkışı" bir kaç yıl önce sayfaya bi kelebeğin konduğunu söylediler bana.. ben pek sevmezdim kelebekleri.. hatta baya gıcık olurdum baya.. ta ki altın kalpli, altın kanatlı, etrafa neşe saçan, dostluğu huzur veren, varlığı mutlu eden, sözleri kalbe dokunan, özü sözü bir minnoş mu minnoş "nergiz"gillerin en tatlısı "nergizcanı" tanıyana kadar:)) önce gelip omzuma kondu.. sonra bi ara uçtu gitti.. kızdım kırıldım kırdım :(( ama sonra tekrar omzuma konmadı.. bu sefer taa kalbimin üstüne kondu.. ben de aldım en güzel yerine koydum :)) ve hep orda kalması için hapsetmeme gerek kalmadı çünkü onun da gitmek istemeyeceğinden emin olarak sevdim.. benim şu minnoş kelebeğim bazen kızdırıyo bazen kızıyo.. bazen trip atıyo bazen de gönlümü almak için uğraşıyor:) bazen kıskanıyo bazen gıcık ediyo bazen de kendini zorla dövdürüyo 😂😂 ama bazen değil de hep yaptığı bişey var "sevmek".. nasıl güzel seviyo bi bilseniz :)) nasıl tatlı seviyo.. nasıl ponçik ponçik nasıl içten nasıl sahici.. :)) gönlüme girdiğinden beri yüzümde güller açıyor :)) biz iki deli nasıl bulduk birbirimizi bilmiyorum ki:)) uzun lafın kısası- bu gün o minnoş kelebeğin kozadan çıktığı gün.. doğum günü.. iyi ki doğmuş iyi ki benim canım kardeşim olmuşsun:)) sen benim kıymetlimsin:) gönlü güzel kardeşim seni iki kolumun uzunluğundan bile daha çok seviyorum:)) iyi ki doğdun.. sevgim "kelebeğin ömrü"kadar.. anlamazsan ömrü günlük.. ama anlarsan "bir ömürlük" :)) imza: kelebeğin kardeşi "çalıkuşu"

14-04-2017: bu sayfaya ikinci gelişim ama bu sefer biricik ortagim nergisayım için geldim:)sen iyiki dogmussun be orti iyiki tanidim seni yaa ben iyiki "hey benim bir ortagim var"diyebiliyorum ben iyiki "bim bam bom"diyip senle sacmalayabiliyorum ve ben iyiki sana "seni seviyorum"diyebiliyorum bazi insanlar en çok kendini anlayacak canı sıkıldığında derdini dinleyecek, derdi ile dertlenecek bir "dert ortağı" ister ve ikimizde bunu istedik ortii:) senin hayatinda hep güzel gülüşler olsun karanlik gecelerde parlak bir işiğin olsun bugun cok mutlu ol ki gozlerin dolsun bugun senin en guzel gunun olsun ama sadece bugun dehgil yaa yarinlarda:) ister misin bir doğum günü hediyesi?:) söyliyim mi yeniden sana seni sevdiğimi?:)seni seviyorum ortiii benle kal biz kopmayalim senle valla baskasina demem ortagimsin diye kopacak olsak bile💛..#nerelbitmesin:)tekradan dogum gunun kutlu olsun sekerparemm:)

14-04-2017: selamlar olsun güzel sayfama yaa yerim kimler gelmiş doğum günümü kutlamaya :) canlarım benim. çok teşekkür ederim iyiki varsınız çok mutlu ettiniz beni. doğum günümü hatırlayıp kutlamanız benim için çok büyük bir şey.esmerellam benim o dünyalar tatlısı pastanı üfledim ve dilek tuttum inşallah gerçek olur :) ve şimdi geliyorum özele bakalım hediyem neymiş çok merak ettim :) iyiki varsın balacam,şirin şekerim #nerel :) sevcanım canım benim tebrik mesajın o kadar güzel ki gerçekten yüzümü güldürdü bana tebessüm hediye ettin teşekkür ederim iyiki tanımışım seni :) yaa benim birtanecik pamuk şekerimde burdaymış ama yerim ki 😘 bende yerin çok özel küçük kardeşim iyiki varsın ya sen #senkalbimdesin :) tebrik mesajında kendin kadar baya tatlış olmuş :) melekcim çok teşekkür ederim unutmadığın kutladığın için canım benim mutlu ettin beni :) ve prensesinin birtanecik dilberi hoşgeldin sayfama o güzeller güzeli tebrik mesajınla kuzum benim iyiki varsın #dilner :) hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız arkadaşlar :) #neres yazacaktım yalnış gitmiş çok pardon :)

14-04-2017: herkse slm :))) önce bi kapı aralanmış daha sonra dünya güzeli bir prenses dogmuş.iyiki dogmuşsun prensesm nergisim;))) seni ne kadar çokk sevdigimi anlatırsam eger degıl sayfalara dünyalara sığmz. tam 3yıl önce tanıdım seni ve iyiki tanımışım.annene senin gibi biri dunyaya getırdıgı için önce minnet duyup snrda her iki elinden öpüyorum..o kadar temiz kalplisinki hr yerıne yansımış.yeni yaşın sana hep mutluluk ve huzur getirsin... seviyorum ama kimi en tatlı birini nasıl söylesem sana ilk harflere baksana.. #dilner #iyikidogdun #seniseviyorum

14-04-2017: nasıl başlasam bilmiyorum ,sen benim canımıniçi ,can dostum,diğer yarım ikizcanım oldun ...sen bana üzüntümde sığınacak liman, yaslanacak omuz oldun,mutlu anımda benimle gülen sevincime daha fazla anlam katan dostum oldun...😍😘 iyiki doğdun meleğim,iyiki doğdun da benim arkişim oldum ... seni tanımak o kadar güzeldi ki nergisim seni tanıdığım her ana iyiki diyebiliyorum bitlikte geçirdiğimiz her an beni mutlu etti yüzümde gülücükler açtırdı , benim biricik ikizim bugün senin doğum günün, bugün rabbimin meleğimi dünyaya getirdiği gün 😊hoşgeldinn nergisim ,önce dünyaya sonrada hayatıma hoşgeldinn 😘 doğum günün kutlu olsun cadı meleğim 😄😜yarınların bugünlerinden hep daha güzel olsun ,yüzündeki tebessüm bol ,gözlerindeki yaşlar az olsun onlarda mutluluktan olsun😚 geçen doğum gününü hatırlıyorum daha dünmüş gibi yine kutlamıştık burada doğum gününü, zaman hızlı hızlı geçiyor işte ve işte bir yıl geçti ve kutluyoruz yaş gününü çok şükür yine yanındayım az giriyor olsamda bazen günlerce bekletsemde sizi sonuçta beraberiz 😞ama belki birdahakine ben burada,yanında olamıyacam işte o zaman bu yazdıklarım gelsin aklına gidecek olsamda ben asla unutmayacam sizleri 😣 hep en güzel anılarımda kalacaksınız. burada kalbimde derin yer sahibi edinen dostlarım oldu onlardan biride sen oldun ... bazen keşke hiç hesap açmasaydımda ayrılmam gerekmeseydi, bu denli üzülmeseydim diyorum ama sonra geçirdiğimiz güzel günler aklıma gelince yokya iyiki diyorum iyiki üye oldum da sen gibi sizler gibi dostlar tanıdım,çok güzel anılarımız oldu diyorum😞...bunları yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm ve cesaretimi toplayıp yazdım ... ikiz sakın üzülme bunları okurken haa☝😉 şimdi gitmiyorum daha başındayım😚 neyse bu konuyu kapatayım bunları konuşmaya çok erken bugün senin en güzel günün en mutlu olman gereken günün ,doğum günün... tekrardan diyorum iyiki doğdun meleğim iyiki seni tanıdım😗😗nice mutlu ,sağlıklı ,huzurlu yaşlara girmen dileğiyle😘😚😚seni çook seviyorum ... biricik ikizin,güneşin,melisin yorumumu onaylayın lütfenn🙏🙏

14-04-2017: selam arkadaşlar naailsniz? bu sayfaya canim arkadasimin dogum gunu ucun yaziyorum canim nergiscanim dogum gunun kutlu olsun iyi ki varsin ben melek

14-04-2017: doğum günün kutlu olsun ablaların en süperi😙seni çok seviyorum bundan sonraki bütün hayatinda kalbin gibi tertemiz ve güzel olsun gelecektede hep bugün ki gibi gülümse :) yine nice nice doğum gunlerini kutliycaz inşallah kardelenim solmayan çiçeğim beni ve bütün sevdiklerini nasıl mutlu ediyosan hayatindakilerde seni öyle mutlu etsin inşallah yeni yaşın sana çok büyük ve güzel sürprizler güzellikler mutluluklar getirsin nergizim pamuk şekerin seni çok ama çok seviyo hep benimle ol hiç çikma hayatimdan iyiki doğdun mutlu yillar huzur meleğim😍 #bahner#hiçbitmesin#senkalbimdesin🍭🌼#... lutfen yorumumu silmeyinn.

14-04-2017: ♡canim papatyam hayati yenecek kadar guclu hayatta istediklerini alacak kadar umutlu umudunu yetirmeyecek kadar inancli mutlu ve sevgi dolu gunler senin olsun papatyam iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsunnn seni coook sevennn sevcanin hel mutlu bitanem benim artik butyn yaslarini insalah hep evlenecegin kisiyle geciririrsin

14-04-2017: selamlar olsunnn nergiscaniminn sayfasina.iyikii dodun canim bacımm nice mutlu yillara tum dileklerine çatasin inşallah hayatdaki tum guzellikler senin için olsun.bundan soraki gunlerin her biri digerinden dahada guzel olurr inşallah .hep bana şirinim,balacam diye hitap edersinya ayy ne severim oyle demeni hep de temammi?canimsin bitanem.şimdi sana bi pastada veriyim doum gununun olmazsa olmazları.🎂dilek tut ve ufle.bide 🎁hediyyen açarsin içindekini soylerim ozelde😄 rica ediyorum yorumum gorunsun

04-02-2017: hoşbulduk canım halem gelmezmiyim hiç tabii ki gelicekdim geldimde bitanemin doğum günü gelmesem olmazdı ama biaz gecikdim.inşallah ne istersen hepsi hayata geçer canım halem

03-02-2017: ay ayşem gelmiş hoşgelmiş keşke gelseydin dedim geldin bugün istediğim herşey böyle hemen olsa keşke 😉teşekkür ederim ayşem 😘😘😘

03-02-2017: güzel sayfamıza geldim çünki bugün hale canımın doğum günü halemden ben çok özür dilerim çünki canımın doğum gününe geç kaldım özür dilerim bitanem.sen iyiki doğmuşsun iyiki varsın ya.yeni yaşında kalbinden geçen tüm dilekler gerçek olsun gülen yüzün hiç solmasın iyiki doğmuşsun güzel kalpli kardeşim benim #♡h♡a♡l♡e♡m♡

03-02-2017: bugün buralara gelmelere doyamadım ya,sende hoşgeldin benim güzel günlerimin geçtiği yere tatlişim 😘😘butun iyi dileklerin için çok sağol canım bende i love you bende 😂

03-02-2017: merhbalar yamira sayfasina benimde bu sayfaya gelme nedenim tatliş halemin doğum günü olmasi :) serenaykolik halem benim bugün senin doğum günün nice canim iyi ki seni tanimişim ve senin tatlişin olmuşum bunun için çok çok mutluyum😙😙 dün ben bugün sen dogdun nedense ben seni senin huylarini kendime çok yakin buluyorum galiba ikimizde 2 ve 3 şubatta dogdugumuz için😂sen çok tatli bir kizsin benim öğretmenimsin ingilizce öğretmenim😂i love you halem😂 evet en çok seninle bu 😂emojiyi kullaniyoruz çünki ikimzde tatli şakalari çok seviyoruz😉 yeni yaşinda ve hatta bütün yaşlarinda hep mutlu ol o guler yuzun hiç solmasin hiç üzülme diledigin bütün dilekler en kisa zamanda kabul olur inşallah sen benim için en koyu serenay fanisin halişim❤ nice mutlu güzel huzurlu ve saglikli senelere tatlim :)

03-02-2017: ilk burda sema seninle tanişsak iyi anlaşırız bence dedim iyikide dedim iyikide aldım seni hayatıma,sen yanımdan ayrılmadıkca mutluluk hep benimle ikizim hep yani başimda mutluluk bi mesaj uzakliğimda aşk diye bi şarkida mutluluk senin benim ikizim olmanda seni çok seviyorum

03-02-2017: ve yazmayı en çok sevdiğim sayfa, seninle geçirdiğim her güne sana selam olsun :)) aslında bu sayfada sana iyi ki varsın demek ayrı özel ikizim çünkü: ilk burda tanıştık.. doğum günün kutlu olsun, dileğin ve hep dilediklerin yanı başında seninle olsun.. umut yeni yaşında seni hiç bırakmasın, mutluluk ayrılmasın yanından.. sevgin, bu hayatın hüznünü hep yensin.. kalbinde ki ışık her zaman yetsin yolunu aydınlatmaya, inandığın şeyler ve inanmak istediklerin seninle kalsın.. bugünü hep tebessüm ve iyikiyle hatırla, yeni yaşın sana uğur getirsin :))

03-02-2017: vay kuşum gelmiş hemde en acemisinden 😉halley almadan mı geldin kız aşk olsun 😂seninle en çok prenseslerimizi konuşmayi seviyorum bende hihihi haklısın ben konu serenay olunca hep konuşurum 😁 vee sen ne kadar gece kuşu olursan ol benim acemi kuşumsun o kadar seviliyosun 😘

03-02-2017: selamlar:) ay ilk defa bu sayfaya geliyorum o da dogum gunu kizi icin:) iyiki dogmussun halem gunes kadar sicak kar tanesi kadar berrak yagmur kadar saf ve temiz bir yasam surmen dilegiyle canim dogum gunun kutlu olsun..seninle konusmak guzel kuşum benim en cokta serenay konusu olunca konuşuyosun haha o sirada bende melisten bahsediyorum ikimizde cok istiyoruz onlari gormeyi insallah bi gun serenay seni farkedecek senin gibi guzel bi fani oldugunu bilmeli:)) seni seviyorum kuşum bize bi halley olmasida ne guzel dimi?:)😘😘iyki varsin guzelligim az kaldi bende gece kusu olacam artik bana acemi kus diyemiycen😛:) mutlulik pesini birakmasin amin..

03-02-2017: ne kadarda özlemişim buraya yazmayı nasıl huzur veriyo bana buraya tekrar gelmek tekrar yazmak isterdim ki tekrar medcezir yorumliyim bu sayfada ama 😢 ama bugünde en az bi mc günü kadar özel ve güzel benim için evet nergisim haklısın doğum günlerimi çok seviyorum çünkü butun sevdiklerim yanimda oluyo hep güzel şeylere sebeb doğum günleri baksana ne kadar süre sonra buraya yazma fırsatım oldu ama evet büyümekten korkar oldum,dileğimi biliyosun evet gerçek olmasını ne kadar çok istediğimide ama benim değil sadece doğum günümde her günümde dilediğim bir dileğim daha var senin hep hep ama hep yanimda kalman yanimda kal herşeyim seni çok seviyorum butun iyi dileklerin için seni çok seviyorum anladın sen onu yani umarim 😂😂 😘 keşke eski günlerdeki gibi selin aynur güloş ayşede burda olsaydi

02-02-2017: kocaman selamlar olsun güzel sayfama :)) bugün benim prensesimin doğum günü :)) ilk tebrik tabisii benden olmalıydı :)) ben kelişe tebrik mesajlarından yazmıycam :)) içimden ne gelirse karalıycam :)) benim prensesim doğum günü kutlamayı çok seviyor ama büyümeyi hiç sevmiyor :)) sakın üzülme hayatın hızına,en güzel yıllar çabuk geçenlerdir :)) yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana gülmek dev yakışıyor en çokta o kahkahaların :)) ben bu özel günde senin yanında olmayı çok isterdim.eğer yanında olsaydım sana sımsıkı sarılır, her yeni yaşında gözlerinde ki ışıltının devam etmesini diler,yanağına kocaman bi öpücük kondurur "iyiki doğdun kalbim" derdim :)) ben seni herkesten daha iyi tanıyorum.senin kalbinin güzelliğini biliyorum.kalbinin güzelliği temizliği kadar allah karşına hep güzel insanlar çıkarsın :)) bugün senin doğum günün ve dilek tutman gerekir.ne dilek tutacağını biliyorum :)) gerçekleşmesi için bin kere amin diyorum :)) canımın içi seni çok seviyorum.sensizlik yok olmak kadar acı, sen nefes kadar gerekli, canım kadar değerlisin :)) pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun :)) hayal kurmaktan ve umut etmekten hiç vaz geçme :)) unutma eğer nefes alıyorsak "umut var"demektir :)) benim sana hediyem kalbim :)) sana ondan başka verecek bişeyim yok :)) sen bugün çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın ama benim mesajım diğerlerinden farklı çünkü her harfi sevgiden oluşuyor :)) yanında değilim belki ama kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum :)) seni kocaman seviyorum :)) iyiki varsın :)) doğum günün kutlu olsun.her şeyin hep yanında kalsın dev amin :))

© 2019 TVYorum.org