Sensiz Olmaz (Rangrasiya)

Sensiz Olmaz (Rangrasiya)

Kanal: Kanal 7

Yönetmen: Sidharth Sengupta

Oyuncular: Ashish Sharma, Sanaya Irani

Yorumlar:

04-06-2018: gerçekten şahane bir film

12-04-2018: guzel bir dizi su and tvt de oynuyor saat 20.00 her gun

08-01-2018: selam arkadaşlar bende sensiz olmazi seviyom esasende rudrayla paronu ve cok qüzel filim cok seviyom sendiz olmazi

28-11-2017: dün akşam diziye şöyle bir baktım da sanaya'nın yüzünün çok eskidiğini bir kez daha hissettim. ona yeni bir rol biçilmeli ve bazı mimikleri mutlaka değişmeli diye düşünüyorum.

09-11-2017: oh be az kaldı bitecek inşallah

07-11-2017: 22:41 aslinda sen doru soyluyosun ben aslinda oqun yorum yazdim qonderdim ve qordum yazdiqim wey yok ve yiniden yazdim qonderdim sonra ise qordum ikside qitmiw cok uzur diliyorum bilmeden oldu yazdiqim weyde buyudu.evet ya bende artiq izliyemiyorum😣

05-11-2017: evet ya bende izleyemiyoruum😣

05-11-2017: evet ya bende artiq izliyemiyorum😣

04-11-2017: sensiz olmaz dizisinin eski saatine getirilmesi diziyi izleyemiyoruz

03-11-2017: bu dizi bitmedimi ne olur yalancı baharı verin artık ayrıca ah kalbim çok kötü bir dizi ve özenti ...

29-10-2017: ah kalbim cok guzel bir dizi bayildim izleyin derim yalanci baharin aynisi cok guzel oyuncularida guzel

24-10-2017: sensiz olmazin tekrar saatini 14 30 alin sabah 8 de izlenmiyor şaban filimleri koymayin onun yerine sensiz olmazi koyun gece izliyemiyoruz gec oluyor lutfen

19-10-2017: güzel mi ? bence güzel degil !

16-10-2017: çalışanları düşünmüyorlarmı acaba

15-10-2017: hiç bitmesin

15-10-2017: senden sormadım🔝 yukardaki. bu ne ya sensiz olmazı 23.15 geçirmek ne ya. biz baykuş muyuz. uymak lazım ara sıra.

14-10-2017: canım ben zaten tek demıyorum dızımız baslasın dıye cogumuz izliyorduk

14-10-2017: kanal7 ne olur sensiz olmazı bitirme. ben bu diziyi çok ama çoook seviyorum ve yenidenn izliyorum. ne olur lütfen allah rızası için bitirmeyin. paro&rudra sizi seviyorum canım sensiz olma seni seviyorum. yaşasin kanal7 canım sensiz olma seni seviyorum. yaşasin kanal7

14-10-2017: rudraya bayiliyoru yaaa

14-10-2017: 11:15 ben benımsın hayranı degılım ama sırf reytıng alsında dıger hınt dızılerını de koysunlar diye ızledım yanı sende çok havalanma ıyımı

13-10-2017: lutfen kaltiramyin sensiz olmazi niye kaldiriyorsunuz

09-10-2017: kız cok güzel umarım cok mutlu yaşarsınız

01-10-2017: sayenizde en unutulmaz dizilerin birtanesi oldu :)

29-09-2017: sanayaya hep ağlak suratlı roller düşüyor.

25-09-2017: sizi çok seviyorum

24-09-2017: bu diziyi hiç sevmiyorum ama sanayam var diye izliyorum sanayam

04-05-2017: ben de sensiz olmazi cok seviyordum keske tekrar yayinlansa

04-04-2017: çok güzrl süper

01-03-2017: ben şu bileklikleri merak ediyorum

31-01-2017: cok guzel dizi

24-01-2017: porol sen annem sin ben istanbuldayım adım kuşi

24-01-2017: kuşi sen annem oluyorsun ben istanbulda yaşıyorum

05-01-2017: bitti artık ama güzeldi

28-12-2016: süpersiniz aynı gazda devam

© 2019 TVYorum.org