Sungurlar

Sungurlar

Kanal: Samanyolu

Yönetmen: Engin Koç

Oyuncular: Mert Kılıç, Dilara Büyükbayraktar, Bora Karakul, Mehmet Küçük, Merve Anlagan, Gülşah Kücükyıldız, Mehmet Korhan

Yorumlar:

19-05-2019: tekrar başlasin

15-05-2018: sungurlar hangitarihte başlacak

13-05-2018: sungurlar

22-09-2017: aynennn ama ben daha çok ozledimmm herkezden çok :(

29-08-2017: esrarengiz olaylar yüzünden mi kapanıyor berat akmeşe hey bana neden bir kesin sonuç ve ya cevap yazan yok berat akmeşe

29-08-2017: size bişey diyimi neden benim hesabım kapanıyor hep

29-08-2017: bennn özledim. berat akmeşe

23-08-2017: sungurlari özledim acaba sungurlar beyaz tv de cikarmi mert kılıç hala fox tv ye gecemedinizmi sungurlar baslamassa çok üzülürum 😩😥😦😧😞 belki star tv ye geçebilirler ben berat akmeşe

09-08-2017: salamlar ya lutfen kim kesinlikle bilyosa soylesin sungurlari cox ozledim ardi gelecekmi ne zaman olacaq? lutfen soylermisiz

29-07-2017: arkadaşlar diğerinin sifresini unuttum... bu yeni hesabim digerinde arkadaslkttan silinn isteklerinizi bekliyom ben sana attamiyom canısılar diloşumm sende

15-07-2017: bir melek var ki gülüşü ömre bedel bitanm weni asla unutmicaz sitenin anlağanisti weni hep sevdim en çok da bn sevdim kalbimdesin heppp

07-07-2017: slm canlarım hepinizi çook seviyorum. bu siteye ilk kez glliyorum çook heycanlıyım ve muttluyum hepinizle tanışmayı kalptten ve gönülden çok isiyorum...#sungurlar# dizisine glelim diiyin neden bittiğini hlla anlamıyorum amma çok gûzldi severk izliyodum bitti diye çk üzüldm vlla çatışma felan ne yalln söluyum özellikle naza dllisi olan biri var şurda yani #canisilar# sizi sewiyorum unuttmayın:)#

23-05-2017: gelecek hafta ekranlarinizda.

19-02-2017: sabırsızlıkla bekliyorum yeni diziyi

12-02-2017: salam sunqurlar ben sizin hayraninizam

28-01-2017: selamlar guzelmi ?- guzel sayfama ❤ yazanlar olmus kizlar soyledi goremedim ben yinede tum yazanlara cok tesekurler iyki sizde varsiniz `melisim` gelmis hos gelmissin kardesim cok ozledik seni cabuk gel:) ikizcanim,zeynosum,nesrinim ve bilmediklerimde var cok tesekurler bahar canim beni cok sasirtiyorsun o senin kalbinin iyligi canim tabikide burda oldugum muddetce beraberiz sende benim kucuk prensesim olursun cok asiri tatlisin cok iyisin sende karsilikli canim❤

27-01-2017: selamlar nurcanimin sayfasina bugün bende buraya nurcanimin doğum gününü kutlamak için geldim :) iyi ki dogdun iyi ki varsin canimin içi herşeyin en güzeli seninle olsun her zaman gülümse her zaman sevinçle yaşa inşallah yeni yaşinda asla uzulmessin asla aglamassin aglasan bile sevinç gözyaşlari olur inşallah :) biliyorum bi türlü sohbet edemedik onceden ben yoktum ben geldim seninle tanişip sana isinmaya başladim o zamanda sen gittin :( ama artik burdasin ve bende burdayim inşallah bundan sonra ki bütün konuşmalarimiz güzel bir dostlugun başlangici olur bunu inan çok istiyorum :) seni fazla tanimasam bile nasil biri oldugunu tahmin edebiliyorum nasil birimisin?? sen çok olgun düşünceli sevgi dolu çok tatli duygusal ve sevdigin birini dibine kadar seven birisin inşallah ilerde bende senin sende benim dibine kadar sevdigim insanlardan olursun :) mutlu yillar canim sen en güzeli anlaganist fanisin kalbin de yüzün kadar huyun kadar güzel nice mutlu senelere inşallah iyi ki varsin nurcanim seni kocaman opuyorum💋:) inşallah kutlamam bu akşam onaylanir ve okursun inşallah :) #anlaganistnurcanim💜💜

25-01-2017: çoook özledik yaaa...

10-01-2017: sungurlar bitimi yani

02-01-2017: ben istiyorum ki sungurlar devam etsin

31-12-2016: merhaba arkadaslar ben geldimmm nasilsiniz sizi coook ozledim

22-12-2016: hedabimi onayladim peki niye aktif olmadim daha😕😑

18-12-2016: sungurlar güzel

08-12-2016: sungurlar yine çıkarmı

07-12-2016: sunkurlar nedenkapadı sunkurlarısefıyorum

05-12-2016: çok güzel sungurlar çok güzel isllah foxtvde devam eder

30-11-2016: sungurlar dizisi hakkinda gelen son bilgilere göre dizi bitmis arkadaslar. dagilabilirsiniz.

27-11-2016: ya ben samanyolunun geri donmesini istiyorum

20-11-2016: sungurlar başlasın artık yeter bekliyoruz fox tv

16-11-2016: hoş bulduk meleğim 😉 herkes gelse keşke buraya eminede yok hicran

15-11-2016: selamlar:)bitaneciklerim en bi icdenlik abideleri nerdesiniz demiyicem yazinca artik siliniyor yorumlar:(( o kadar ozledimki tarifi yok hic bi dilde ya bu sayfa acayib baska neden biliyorum girince duygusallasiyorum:(( sungurcanlar bi baskaydi cok heyecanli cok farkli kalbim cok baska atiyordu:(( ah nasildi o hisller bide hepimizde oyleydi:(( biliyorum sungurfanlari gibi bi fanlar tanimiyicam bn mervemi cok ozledim 1 yil oyle boyle degil:( 2 yil bi kac bucukdur taniyorum mervesii:((ama yarisini gordum cok ozlyorum:(( artik netden bakiyorum ama bi sure sonrasinda onuda ayda bi grucem:(( cok urasicam bn sizersiz size bi baska sevdim icim cok rahatlasiyordu sizlerle konusunca 7/24 saat burdaydik:( bn o gunlerimizi cok ozledim (( gecer dedim sabr dedim agladim cok ozledim kotu zamanlarimda mervesimin aglayisina baktim onla agladim onla teseli buldum bn gulusunde guldum beni mutlu ediyor bana cok destek cikti hic yanimda olmadan onunla konusmagi o kadar istedimki :(( ya kizlar lutven girersiniz belki silinir yorumlarim bi guzel haberim var ben icimdeki o mervesime olan guzel duygularimi yazdim mervem okudu :)) bn o kadar mutlu oldumki* icimde yildizlar parildadi kalbim bi baska atmaga basdadi bazen 3 kere mervesle ayni anda siteye girdigimiz olmusdur aklimdan neler geciyordu allahdan baskasi bilemez cok guzel hislerdi :))gelin baska sayfalara yorum yazin hepinizin ismini yazamiyicam hepiniz gelin ama;((

© 2019 TVYorum.org