Zor Sevda

Zor Sevda

Kanal: Kanal 7

Yönetmen: Amandeep Singh, Arif Ali, Ajay.S.Mishra

Oyuncular: Surbhi Jyoti, Karan Singh Grover, Ketki Kadam, Amrapali Gupta, Vaquar Shaikh, Tej Sapru, Shalini Kapoor Sagar, Surabhi Vanzara

Yorumlar:

01-03-2018: beyenmedimmm

17-09-2017: aynen ya dizi devam etmeli

29-08-2017: zor sevdayı kaldığı yerden başlatsınlar yarım bıraktılar diziyi ya...

25-08-2017: ben izlemiyorum artik kanal 7 cocuk dizisi izleyecek değilim

13-08-2017: kanal 7 çok saçma bir iş yaptı tamam dizi güzelleştiği zaman diziyi kesti yine de çocuk filmi koydum

08-08-2017: aynen raginiye çok benziyo yaa ıchanın annesi bnde benzettim

07-08-2017: dızı ozetlerını yazdıgınız ıcın tesekkurler nuray

05-08-2017: hiç güzel bir dizi degildi

03-08-2017: cok garip neden ki zor sevda dizisi bitti bence cok sacma

01-08-2017: sonumu merak edeqken bitti uzuldum

31-07-2017: bencede cok haklisin diziyi kaldigi yerden versinler yoksa kanal 7ye birde bakmam

30-07-2017: ya bari birşeyler ortaya çıksaydı da öyle final yapsaydiniz

29-07-2017: bir daha bu kanali asla izlemiyecrgim guzelim diziyi yarida biraktiniz lanet olsun artik zor sevdadan guzel diziyi zor bulursunuz

29-07-2017: neden boyle bitirdiniz boyle dizi mi biter hic bir sey olmadan sonu belli olmadan

29-07-2017: cok sacma final yapılıyor hiçbirşey ortaya çıkmadı bile humeira dan nefret ediyorum

29-07-2017: tam anlamıyla bir saçmalık tam anlamıyla bir saçmalık keşke bir garip aşk gibi hint dizileri olsa

29-07-2017: hint filmleri arasında en saçma film zor sevda

28-07-2017: arkadaslar ben bu ankete uye olmak istiyorum neden yardim etmiyorsunuz e posta adresine ne yazmaliyim sifreye ne yazmam gerekiyor bunlarin hepsini bana anlatan birisi cikacakmi lutfen bana yardim edin lutfen lutfen lutfen

28-07-2017: simdi benim anlamadigim eger zoyayla haydar kardes iseler humeyrada haydarin kardesi olmuyomu baba tarafdan anlamadim bu isi

26-07-2017: ayan diziden ciktimi haydar humeyraya ask olacakmi yoksa bilgi verirmisiniz

25-07-2017: arkadaslar ben ankete uye olmak istiyorum ama bir turlu yapamiyorum aranizda bunu bileniniz varsa lutfen bana yardim edin

18-07-2017: dizi cok guzel 😀

18-07-2017: ayan zoyaya aşık oluyormu bilen varsa söylesin lütfen ayan zoyaya aşık oluyormu bilen varsa söylesin lütfen

16-07-2017: bu dızıyı çok seviyorum

14-07-2017: farhan nıkhatı oldurmeye calısıcak nıkhat bunun ıntıkamını necmanında yardımıyla alıcak

14-07-2017: farhan nıkhatı oldurmeye calısıcak nıkhat bunun ıntıkamını necmanında yardımıyla alıcak

13-07-2017: ayan humeira yakisiyorlar👌👌

13-07-2017: sonunda şu nıkhat evlendıde kurtulduk zoya ve asaf bırlessın artık

12-07-2017: ben zoya sizleri çok seviyorum yorumlarınız ukuyorum:)

11-07-2017: ayan ve zoya bazı adamlardan kacarken yanlıslıkla evlendı

10-07-2017: ayaan ile zoya neden evlendi. 2 hafta izleyemedim. nolur açıklayın.

09-07-2017: sanamı sorucaz ne izleyeceğimizi 1:58 hınt dızılerı cok guzel tamammı

07-07-2017: selam sevgili kanal 7 izleyenleri ben akasya zor sevdaya bayiliyorum biliyorum biraz gec oldu araniza katilmam ama anca boyle oldu benide araniza alirmisiniz defne ablanaber nasilsin

07-07-2017: zoya ve asad bir birlerni cok sevyorlar onlar heman evlansin istiyorum

07-07-2017: bu dizide bitek ayani sevdim saçma olduğunu dusunsem bile yinede izliyorum

05-07-2017: tanvir 3. sezonda ölüyor

05-07-2017: tanvir ölücek razia ölücek kötülerin sonu böyle biter

04-07-2017: tenvirin sonu nolucak acaba merak ediyorum aranizda bunu bilen varsa bilgi versin lutfen

03-07-2017: zor sevday ba yı lı yo rum ya şahane muhteşem güzel

02-07-2017: sımdıden dızımı çok özledım ıkı yabancı fınal yapsada zor sevda hafta sonlarıda yayınlansa

30-06-2017: dizi ilerleyen bölümlerde çok saçmalıyor yiaa:(((

30-06-2017: merhaba ben yeniyim ama umarim beni de araniza alir siniz canlarim sitenin gülleri

26-06-2017: zor sevda gurcu kanalında çıkmıştı hemde tum bolumleri ama ben ızlememiştim keşke izleseydım

26-06-2017: merhaba zor sevda bence en iy hind dizisi merhaba ben yeni uye oldum zor sevda dizisini esgiden fars kanalda gormusdim ama pek izleyememisdim kanal 7 yayynlanynca cok sevindim size biraz tiyo verebilerim imran ile necma evleniyor nikatda imranin kardesile ismini hatirlamayurum ama cok tatli birisi simdilik bukadar bilgib yeter daha sonra yene mutis tiyolar vererim hoscakalyn

25-06-2017: çok harika bayılıyorum bu diziye

22-06-2017: tanveer şimdide zoyayı uçurumdan atıyor ya

20-06-2017: asaf aynı cihan zoya aynı ben benziyuz

20-06-2017: zoyaya çok üzülüyorum

20-06-2017: kedı tanvır oyundan cıksın

19-06-2017: 😃😃😃cok güzel bu gün zor sevda vat

19-06-2017: yazarokur giriş yapamiyorum yardim

18-06-2017: zoya napacak

17-06-2017: zoya asafla evlenmeyecekmi asaf bu evliliği duyunca ne yapacak

15-06-2017: en sevdığım dizi çok güzel

15-06-2017: ben zor sevdayı çok seviyorum

14-06-2017: bu tenvir asafi zoyayi ve necmayi oldurecek.

© 2019 TVYorum.org